tisdag 18 november 2008

Musikgadget...

Lade till en ny liten gadget... musik!! Tjo o hej vad det kan vara trevligt... eller? Den börjar ju bara om hela tiden. Så vad tycker ni, ska den få vara kvar??

10 kommentarer:

Perny sa...

bestämmer du själv vad som ska spelas ur den där makapären?

catice sa...

Japp det gör jag!

Emanuel Blume sa...

Så länge den spelar Winnerbäck, eller åtminstone nåt liknande, får den vara var den vill! Men vad är det för spännande version den spelar? Ju mer jag lyssnar desto mer låter det som detta faktiskt är originalet, och Winnerbäcks version översättningen...

Emanuel Blume sa...

Aha, det stod ju där, såg jag nu. Ani DiFranco alltså.

Katrina sa...

Har funderat på den utmaningen med inredning.. problemet är att jag typ inte har nåt som kan kallas för inredning! Har idéer på inredning hur jag vill göra, men har varken tid eller ork till det. Dessutom ska jag flytta i feb så jag sparar alla idéer så det ska passa till nya lgh (allt man vill sy till inredning). Sexig inredning med kala väggar och döende blommor.. hehe.. nja! Ger dock inte upp riktigt än.

Ulrika sa...

Åh, jag sålde mitt 8 bitars nintendo i lördags....har haft det sen jag var 10-11år...men nu har jag Wii, som är iiiiii så kul!

Anonym sa...

Hej, bra låt tycker jag...kul när så många man känner börjat blogga. Är fortfarande förvånad att jag gjorde det ;)
Tack för orden igår, de värmde!
kram Fatima

Emma sa...

Alltså Kattis :)!!!!

Jag bara älskar den låten (och gråter ibland en skvätt också...)

Jag vill också ha en såndär "gadget"!

Ani Difranco är bara så bra...

Bjuder på glögg om du hjälper mig fixa en såndär grej till min blogg...

Kram tjejen :)

Elin sa...

Men Kattis det här är ju helt hopplöst, varje gång jag ska kolla in din blogg måste jag ju stänga av musiken jag lyssnar på.

Anonym sa...

hej kattis, hör min bön -musiken den är mest ett stön. inte kan man läsa det som står utan att hjärnan tycker texten blir för svår. snälla stäng bort det du och öka min läsförståelse nu!