måndag 24 november 2008

Stress!

Verkligheten är ikapp och jag har blåslampan i röven!
Nu ska jag försöka låta bli att blogga på ett tag... eller ja jag hinner iallafall inte läsa några bloggar... Måste verkligen hinna ifatt med plugget!!!!

Arbetsintervju på torsdag btw.

Tack för alla kommentarer på musikgadgetten den försvinner snart, men inte riktigt än bara. Gillar att logga in där i bland o bara lugna ner mig när några av mina favoritlåtar kommer upp! :)

Ha tålamod!

*kram*

5 kommentarer:

Emma sa...

Har själv haft löjligt mycket i skolan...:S

Tycker, som jag sagt, om din musikgadget...så för min del får du gärna ha kvar den :)

Lycka till med pluggandet och stressa inte hjäl dig vännen!!
Ta en paus då och då...

Kram

Elin sa...

Grattis på namnsdagen, Kattis. Var rädd om dig!

Pz2 sa...

Hoppas det går bra med uppsatsen. Snart är du färdig lärare! När du är klar (när nu det är) så är du välkommen till min blogg för en utmaning:)
Ha det bäst!

Perny sa...

Outmark in my blogg

Emma sa...

Ok... jag vet att du påpekat att det inte är meningen att jag ska skriva två gånger på samma inlägg..
men det fanns inga nyare, vad jag kunde se (?) så därför skriver jag iallafall två gånger på samma inlägg.

Jo, kom på att jag blev sugen på att äta nått spännande snart samt att det vore kul att träffas... Nu antar jag att vi ses både nästa fredag och lördag, men ändå. Tänkte dels på min sushi-premiär som du gärna får vara en del i :). Vi kan ju även höra med fler sushi-sugna, eller inte spelar ingen roll..blir kul hursomhelst (tror jag). Tänkte även på Karisma, som verkar vara ett gott ställe..även för sånadär veggar.. Dit vore det kul att få ett litet gäng!? eller hur... Om vi inte hinner allt ligger ställena förhoppningsvis kvar.. Ta hand om dig nu och stressa aldrig för mycket och ha en riktigt trevlig och lärorik helg :) Kram på dig